ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ

Η εταιρία μας λειτουργώντας ως ενεργειακός σας σύμβουλος προτείνει και υλοποιεί λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας. Τα λειτουργικά κόστη για τη θέρμανση και την ψύξη ενός οικιακού η επαγγελματικού χώρου, μπορεί να επιβαρύνουν σημαντικά το νοικοκυριό ή την επιχείρηση. Εμπιστευτείτε σε εμάς την ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου σας τώρα και γνωρίστε τις υπηρεσίες μας.

Με ένα τηλεφώνημα, email, η συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας, προγραμματίζετε το ραντεβού σας. Επισκεπτόμαστε το χώρο σας, καταγράφοντας τις συνθήκες και τις ανάγκες σας. Κατόπιν σας παρουσιάζουμε προτάσεις για ενεργειακή αναβάθμιση της εγκατάστασής σας, που θα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα τη μείωση των λειτουργικών σας εξόδων, με ταυτόχρονη ενημέρωσή σας για τα κόστη και την απόδοση κάθε επένδυσης.

Εφαρμόζουμε διάφορες τεχνικές αναβάθμισης μιας υφιστάμενης εγκατάστασης θέρμανσης, όπως αντικατάσταση λέβητα, αντικατάσταση εξαρτημάτων του συστήματος θέρμανσης, αντικατάσταση θερμοστάτη με ‘smart’ ψηφιακό θερμοστάτη, τοποθέτηση συστήματος αντιστάθμισης με εξωτερικό αισθητήριο, τοποθέτηση θερμοστατικών κεφαλών στα θερμαντικά σώματα, καθαρισμός του δικτύου σωληνώσεων και θερμαντικών σωμάτων, μόνωση των σωληνώσεων, τοποθέτηση προστατευτικών διατάξεων όπως μαγνητικά φίλτρα κλπ, τοποθέτηση αυτοματισμών, όπως χρονοπρογραμματισμό, απομακρυσμένο έλεγχο.

Επικοινωνήστε μαζί μας και αναβαθμίστε ενεργειακά την εγκατάσταση θέρμανσης, εξοικονομώντας χρήματα από την πρώτη κιόλας ημέρα!ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης