ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το 2012, ιδρύεται στη Θεσσαλονίκη, η ατομική τεχνική εταιρία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΠΑΧΤΑΣ από τον Πάχτα Κωνσταντίνο, Μηχανολόγο Μηχανικό, με δραστηριότητα που βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες ενέργειας στον κτιριακό τομέα, στην καινοτομία, στην πράσινη ανάπτυξη και στην τεχνογνωσία τόσο στον οικιακό και επαγγελματικό χώρο.

Με μια έμπειρη ομάδα συνεργατών, προμηθευτών και τεχνικών και πάντοτε υπό την αιγίδα έμπειρων μηχανικών, η εταιρία μας αναλαμβάνει ιδιωτικά και δημόσια έργα υδραυλικών και κλιματιστικών εγκαταστάσεων θέρμανσης και ψύξης, με γνώμονα πάντα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Έργα θέρμανσης και κλιματισμού οικιακών και επαγγελματικών χώρων, αντλίες θερμότητας, ενδοδαπέδια θέρμανση, εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, υδραυλικές και αποχετευτικές εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις υδραυλικών εγκαταστάσεων και ειδών υγιεινής είναι κάποια αντικείμενα από τη γκάμα των έργων που αναλαμβάνει η εταιρία μας.

Επιπλέον, με την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας σε εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας, λειτουργούμε ως ενεργειακός σύμβουλός σας, προτείνοντας σας τη βέλτιστη δυνατή λύση για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων θέρμανσης και κλιματισμού στο χώρο σας με τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας. Εξοικονομήστε σήμερα ενέργεια και μειώστε τις ενεργειακές σας δαπάνες.

Μη διστάσετε να μας συμβουλευτείτε πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε παρέμβαση!ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης